Snart uppehåll

Har kommit hem från Stockholm igen. Spenderade inte så mycket pengar vilket egentligen är bra. Betalade för lite tråkiga grejer så som flygbuss (158 kr), tunnelbaneremsa (120 kr) och mat och fika (ungefär 150 kr). Trots ett antal timmar på Drottninggatan blev det inte mycket handlat... 

Tröjan kommer från Vero Moda och kostade 260 kronor. 
 
Reflextäcke till min hund från Clas Ohlson för 29 kronor. (Väldigt oplanerat köp, men behövligt i mörkret.)

Köpte Fars-dag present till min pappa från Akademibokhandeln (kan det va någon rolig bok?!) för 179 kronor.

Slutligen har jag köpt något så roligt som sminkborttagningsmedel och bomullsrondeller (s.k pads) från Apoteket. Medlet kostade 99 kronor och padsen 20 kronor. 
 
Oktober är nu snart över, vilket såklart innebär att november står för dörren. Under hela november ska jag inte spendera en enda krona! Det kommer således inte att bli några inlägg här (eftersom jag inte ska köpa saker finns det inget att lägga upp heller ju...).
Jag hoppas på tur med mitt sparande, och återvänder i December med en (förhoppningsvis) positiv syn på min ekonomi!
Får nöja mig med att skriva en önskelista under november som jag kan ge till tomten :) Happy Halloween och allt det där! 

Mera shopping

Vill börja med att berätta att den stickade tröjan jag senast la ut från Monki har blivit återlämnad... Den gick sönder i tvätten av oförklarliga skäl. Har fått pengarna tillbaka, och handlat några nya saker!
 
Var på Entré i Malmö eftersom Monki inte finns närmre min hemort. Inne på MQ hittade jag tre plagg :)
Beställde även en blus från H&M för 1,5 månad sedan, som kom nu i veckan!
Slutligen fyller min halvbror år nästa vecka, så har köpt en liten present till honom.
Se mer detaljerad info om kläderna/sakerna under bilderna.

Tröja köpt på MQ av märket Bondelid, 399 kronor. 
 
Linne köpt på MQ av märket 365 Sunshine, 50 % rabatt så det kostade 75 kronor.
 
Jacka köpt på MQ, av märket Bondelid. De hade kampanj på jackor just nu, så köpte den för 1399 kr istället för originalpriset 1999! Vilket kap!!
 
Close-up bild på den mysiga jackan.
 
Svart blus från H&M som tog lång tid på sig att levereras. När den väl kom hade lappen i nacken blivit avklippt (alltså har någon haft den tidigare och lämnat tillbaka...), så jag skrev till H&M och berättade detta. Fick då nedsatt pris, från 250 kr till 100! Ville inte skicka tillbaka blusen, har haft tålamod att vänta på den så länge och så tycker jag såklart att den är fin.
 
Presenten till min halvbror; biopresentkort på 110 kr! Kostade dock 115 kr för mig då Pressbyrån tar ut en avgift för att vara återförsäljare.

Bildbomb

Har nu kommit hem från några dagar i Stockholm! 
Blev inte jättemycket shopping på grund av tidsbrist och huvudvärk, men hittade några fina saker. Åt även mycket god mat under resan! Jag hade inte planerat att köpa något specifikt där, utan shoppade för nöjets skull. Ser fram emot att åka tillbaka nästa helg igen!
Lasange på Chokladkoppen (svårt att få bra bild när man är hungrig...)
Pizza på Primo Ciao Ciao
Kläder från Monki och Mexx
Skjorta från Mexx 299 kr. 
Stickad tröja från Monki 400 kr.
Mössa från Monki 80 kr.
Byxor från Gina Tricot 499 kr.
Byxorna provas i provrummet :)
Detaljer på fickorna i form av dragkedjor.

Måndag igen

Har fikat med två vänner i dag. Espresso house har fortfarande kampanjpris på kanelbullar, så det blev en sådan och god varm choklad! Fikan kostade totalt 54 kronor. 
Handlade sedan två stycken tandborstfodral inför min, och senare min och pojkvännens, resa till Stockholm. Hittade dessa på Kicks, till ett pris av 20 kr styck (alltså 40 kr totalt, för den lite mindre snabbtänkte). Nu ska jag ha måndagsmys, firar 3 år och 4 månader med pojkvännen! 

Skor!

Beställde dessa skor i söndags, och i dag kunde jag hämta ut dem på posten! De kommer från Nelly.com, men är av märket Peak Performance och kostade 1595 kr. Kommer att användas mycket i höst!

Resa på g

Har nyss bokat en weekend till Stockholm med min pojkvän! Vi åker fredagen den 26 oktober, och kommer hem söndagen den 28. Vi ska bland annat hälsa på familj. Ska bli mysigt!! 
Nästa vecka ska jag också till Stockholm, fast med skolan. Så det blir många turer dit nu de närmsta veckorna. 
 
Jag och min pojkvän bokade flyg, och eftersom vi båda är under 26 räknas vi som ungdomar och flyger billigt. Resan dit kostade 374 kr, och hem 393 kr. Vi får bo hos min pojkväns bror, så det kommer inte bli några utgifter för boendet. Mer om resan kommer när vi är på väg. 
 
Har även varit iväg en kort tur i dag med min mamma och handlat (mest en massa mat). Jag köpte i alla fall ett nytt kollegieblock på Bokia på Center Syd. Blocket är lite speciellt då linjerna är vita och inte svarta, vilket är behagligare att skriva på och senare att läsa. Det kostade 49 kr. 
 
 

Fika! (På en måndag?!)

Fikade i dag igen med några kompisar. Anledningen till fikan var att vi firade en färdig inlämning. Espresso house har fortfarande kampanjpris på kanelbullar sedan förra veckan, så fick bli en sån och apelsinjuice. Detta landade på 45 kronor. 

Kanelbullens dag

Det är som sagt Kanelbullens dag i dag, och jag har faktiskt ätit kanelbulle. Fick gratis bulle på lunchen!
 
Fikade i alla fall i dag igen, åt dock inte samma sak, utan tog apelsin/jordgubbs juice och chokladboll (eller negerboll, är inte rasist bara för jag säger det...). Fikan kostade totalt 45 kronor. 
 

Lill-lördag

Fick sluta en timme tidigare i dag. Vi var på Helsingborgs Konserthus, och rundturen gick snabbare än väntat.
Gick därför och fikade med två vänner på Espresso House. Jag beställde mina personliga favoriter (varm choklad och morotsmuffin), vilket kostade 60 kr. 
 
Glömde tyvärr ta bild idag, men ska förmodligen fika imorgon också (!) så blir bild då! 

Hösten är här

Har nu köpt en fin mössa! Letade i fyra olika affärer innan jag valde vilken som skulle få följa med mig hem. Köper oftast ny mössa varje säsong, eftersom den gamla blivit utsliten då jag använder min mössa nästan varje dag. Tyckte att denna bruna passar mig bra i färgen, och tofsen är riktigt mjuk och mysig! Köpte den på Belle Shop på Kullagatan, den kostade 395 kr.

Månadens första!

Beställde denna blusen för ungefär två veckor sedan, men eftersom den kom i dag får den vara med här. 
Den är från H&M och kostade 199 kr. 

veronika.blogg.se

Min blogg fungerar som dagbok till mitt budgetprojekt.

RSS 2.0