God fortsättning!

Dålig uppdatering här, vilket beror på att jag haft fullt upp med prov och inlämningar, tagit mig tid att handla julklappar, fira min födelsedag och jul med familjen. Har ovanpå allt julledigt, vilket också är en bidragande faktor!
 
Skrev i det senaste inlägget att jag skulle till Väla, och det är ett av alla ställen jag varit på!
 
Jag har som sagt handlat julklappar till hela min familj, inklusive min kära hund, vilket innebär mycket när man har flera extrasyskon och två extraföräldrar (då mina föräldrar är skilda). Alla julklappar kostade tillsammans
2 666 kronor.
 
Jag har därför inte kunnat handla så mycket till mig själv denna månaden. Detta har turligt nog inte varit nödvändigt då jag fått allt jag önskat mig i julklapp och födelsedagspresent! Det är så skönt att hela släkten vet precis vad jag önskar mig haha! Jag har helt enkelt haft en fantastisk jul, med mycket trevligt umgänge, god mat och väldigt fina klappar. 
 
Förutom julklappar har jag köpt ett hårspray till mig själv, från märket Moroccanoil, vilket kostade 209 kronor. Jag har även fikat med vänner, ätit middag ute och köpt en massa godis (älskar chips med dippa!!!!). Godiset hjälpte mig hålla energin och humöret uppe under mina jobbiga hemtentor. :) Detta kostade mig ungefär 400 kronor, och då är inte hårsprayet inräknat.
 
Sådana här saker (fika, mat och godis) är förrädiska för ekonomin. De är oftast små saker som köps under hunger och på impuls, som kostar kring 100 kronor varje gång, som äts upp relativt snabbt, och sedan glöms bort. De syns på kontot som små skitsummor, som när de läggs ihop går upp till höga summor. De är inte som ett fint klädesplagg som jag kan använda igen och igen, men å andra sidan måste man äta för att må bra.
 
Jaja nog skrivet, tänkte slänga upp lite bilder också. 

Inne på Lagerhaus och skulle köpa blockljus, stort utbud! 
 
Valde denna våriga kombination :) 
 
Fick denna snygga mobilväska i födelsedagspresent av min pojkvän! 
 
Fikade på Espresso House med varm choklad och cream cheese bagel för 78 kronor. Mums!
 
Har träffat Mark och hans kusiner på Mediamarkt! 
 
Mark fick följa med hem, ordentligt fastspänd i bilen. 
 
Här har vi några av alla julklappar som inhandlats! 
 
Imorgon ska jag ut i mellandagsrean och byta en del kläder jag fått, som tyvärr var fel storlek.
Upptäckte precis att jag hade 1 000 kronor mer på kontot än vad jag trodde, så nu kan jag somna gott!
 

Julshopping

Tänkte åka till Väla nu i veckan och handla julklappar, men då det är så mycket snö, och mycket att göra i skolan just nu, har jag stannat hemma och sparat mina pengar, än så länge. Åker nog nästa vecka istället! 
 
Har varit och fikat igen, med en vän som ska resa bort en vecka nu under julen. Har också beställt en del grejer från Nelly.com. En del av sakerna är födelsedagspresent och julklapp till mig från min mamma och hennes man, (jag fyller år den 23e) och en del har jag själv betalt för. Vi har inte bestämt vad som är från dem, och vad jag själv står för, så tänkte att jag kunde lägga ut bilder på allt! :) 

Fikade på Espresso House, som vanligt. Jag köpte varm choklad och kladdkaka för 63 kronor. Mums
 

Svart klänning beställd från Nelly.com. Den kallas Sadie Dress och är av märket Jeane Blush, kostade 399 kronor. Perfekt till nyår!
 
Liten fin väska från Nelly.com. Väskan kallas Marcella Clutch och är av märket Twist & Tango, kostade 699 kronor. Fin och praktisk vid alla möjliga tillfällen!
 
Vit klänning från Nelly.com. Är också av märket Jeane Blush men kallas Viktoria Dress, kostade 199 kronor. Tänker kanske ha denna klänningen på studenten!
 
Lita Shoe från Nelly.com. Är av märket Jeffrey Campbell och kostade 1595 kronor. Trots att de är rätt så höga, så är de otroligt bekväma och lätta att gå i! Tack vare den höga platån känns skon inte så hög som den ger intryck av att vara, och foten blir inte så vinklad neråt. De är av läder och är lika sköna som ett par Converse! 
 
Ytterliggare ett par skor från Nelly.com. De kallas Cuir Desir Tuileries och är av märket Diesel, kostade 1995 kronor. Tack vare den breda klacken är de stabila och bandet runt vristen gör att skon sitter bra och bekvämt. Ska förmodligen ha dessa skorna på studentbalen. De är väldigt användbara under varmare perioder! 
 
Slutligen, en kofta från Nelly.com. Den kallas Day Off Hood Cardigan, och är av märket Odd Molly, kostade 995 kronor. Mycket söt och skön kofta! Går att använda året om. :) 

Fika

Fikade snabbt idag! Köpte varm choklad och pepparkaksmuffin för 60 kronor på Espresso House. Kan tyvärr inte rekommendera muffinsen, den var helt degig...
 
Har kommit på varför bilderna är på sidan, men glömde fixa det innan jag tog bilden idag. Se det som en nyttig övning att lägga huvudet på sidan, och sträck samtidigt ut nackmusklerna. :) 

Mysig tröja

Beställde denna mysiga stickade tröjan från H&M för några dagar sen. Fick hem den igår! Den kostade 299 kronor.

Fika

Har varit och fikat lite snabbt med en vän. Köpte juice och morotsmuffin för 46 kronor! 
(Fortsätter med liggande bilder, för det är ju så kul.)
 
GOTT

Tillbaka igen!

Min sparmånad är över, och den gick bättre än vad jag anade! Det enda som införskaffades var en skoltröja för 350 kronor (jag kunde inte påverka försäljningsdatumet, som endast var förlagt under november) och en hårborste för 199 kronor (som jag väntat på i två månader, och var ytterst nödvändig). 
 
Nu i december kan jag shoppa som vanligt, men ska försöka tjäna pengar också. 
 
Har varit på bio denna helgen, och sett Breaking Dawn part 2. Biobiljetten kostade 110 kronor, och utöver det fick jag betala 5 kronor i bokningsavgift. 
 
Handlade godis och popcorn till filmen, till en total kostnad av 58 kronor. Efter bion åt jag och min kusin på Max Hamburgerrestaurang, vilket kostade mig 63 kronor. 
 
Har även lyckats tjäna pengar! Pantade familjens flaskor och fick 125 kronor.
 
Vet inte varför bilderna ligger på sidan, de ville inte samarbeta med mig. Kanske är de måndagströtta...


 

veronika.blogg.se

Min blogg fungerar som dagbok till mitt budgetprojekt.

RSS 2.0